Přejít na galerii:
Galerie: Přednáška s besedou o jezech v Děčíně 5. 2. 2019
5. února 2019 se na děčínské pobočce ČVUT uskutečnila přednáška Mariana Páleníka, ředitele společnosti Přátelé přírody "Jezy na Labi?"
Předchozí snímek Okolo 150 občanů zavítalo na přednášku ředitele společnosti Přátelé přírody, o.p.s. Mariana Páleníka Jezy na Labi?, která se uskutečnila 5. února 2019 v Děčíně na pobočce ČVUT. Mezi hosty byli mj. senátor okresu Děčín Linhart nebo děčínský městský architekt Beneš. Jak si představuje diskusi, předvedl jeden z hlavních propagátorl jezů Ing. Astr, který odešel krátce po té, co organizátor oznámil, že nebude trpěno skákání do řeči, vykřikování anebo přerušování přednášky. Následující snímek

Název obrázku: Přátelé přírody představili v Děčíně své stanovisko k plánu výstavby jezů na Labi (4)
Popis: Okolo 150 občanů zavítalo na přednášku ředitele společnosti Přátelé přírody, o.p.s. Mariana Páleníka Jezy na Labi?, která se uskutečnila 5. února 2019 v Děčíně na pobočce ČVUT. Mezi hosty byli mj. senátor okresu Děčín Linhart nebo děčínský městský architekt Beneš. Jak si představuje diskusi, předvedl jeden z hlavních propagátorl jezů Ing. Astr, který odešel krátce po té, co organizátor oznámil, že nebude trpěno skákání do řeči, vykřikování anebo přerušování přednášky.
Autor: H. Tomšíková
Další obrázky v galerii:
Okolo 150 občanů zavítalo na přednášku ředitele společnosti Přátelé přírody, o.p.s. Mariana Páleníka Jezy na Labi?, která se uskutečnila 5. února 2019 v Děčíně na pobočce ČVUT. Mezi hosty byli mj. senátor okresu Děčín Linhart nebo děčínský městský architekt Beneš. Jak si představuje diskusi, předvedl jeden z hlavních propagátorl jezů Ing. Astr, který odešel krátce po té, co organizátor oznámil, že nebude trpěno skákání do řeči, vykřikování anebo přerušování přednášky.Přátelé přírody představili v Děčíně své stanovisko k plánu výstavby jezů na Labi (1)
Okolo 150 občanů zavítalo na přednášku ředitele společnosti Přátelé přírody, o.p.s. Mariana Páleníka Jezy na Labi?, která se uskutečnila 5. února 2019 v Děčíně na pobočce ČVUT. Mezi hosty byli mj. senátor okresu Děčín Linhart nebo děčínský městský architekt Beneš. Jak si představuje diskusi, předvedl jeden z hlavních propagátorl jezů Ing. Astr, který odešel krátce po té, co organizátor oznámil, že nebude trpěno skákání do řeči, vykřikování anebo přerušování přednášky.Přátelé přírody představili v Děčíně své stanovisko k plánu výstavby jezů na Labi (2)
Okolo 150 občanů zavítalo na přednášku ředitele společnosti Přátelé přírody, o.p.s. Mariana Páleníka Jezy na Labi?, která se uskutečnila 5. února 2019 v Děčíně na pobočce ČVUT. Mezi hosty byli mj. senátor okresu Děčín Linhart nebo děčínský městský architekt Beneš. Jak si představuje diskusi, předvedl jeden z hlavních propagátorl jezů Ing. Astr, který odešel krátce po té, co organizátor oznámil, že nebude trpěno skákání do řeči, vykřikování anebo přerušování přednášky.Přátelé přírody představili v Děčíně své stanovisko k plánu výstavby jezů na Labi (3)
Okolo 150 občanů zavítalo na přednášku ředitele společnosti Přátelé přírody, o.p.s. Mariana Páleníka Jezy na Labi?, která se uskutečnila 5. února 2019 v Děčíně na pobočce ČVUT. Mezi hosty byli mj. senátor okresu Děčín Linhart nebo děčínský městský architekt Beneš. Jak si představuje diskusi, předvedl jeden z hlavních propagátorl jezů Ing. Astr, který odešel krátce po té, co organizátor oznámil, že nebude trpěno skákání do řeči, vykřikování anebo přerušování přednášky.Přátelé přírody představili v Děčíně své stanovisko k plánu výstavby jezů na Labi (5)
Okolo 150 občanů zavítalo na přednášku ředitele společnosti Přátelé přírody, o.p.s. Mariana Páleníka Jezy na Labi?, která se uskutečnila 5. února 2019 v Děčíně na pobočce ČVUT. Mezi hosty byli mj. senátor okresu Děčín Linhart nebo děčínský městský architekt Beneš. Jak si představuje diskusi, předvedl jeden z hlavních propagátorl jezů Ing. Astr, který odešel krátce po té, co organizátor oznámil, že nebude trpěno skákání do řeči, vykřikování anebo přerušování přednášky.Přátelé přírody představili v Děčíně své stanovisko k plánu výstavby jezů na Labi (6)
Okolo 150 občanů zavítalo na přednášku ředitele společnosti Přátelé přírody, o.p.s. Mariana Páleníka Jezy na Labi?, která se uskutečnila 5. února 2019 v Děčíně na pobočce ČVUT. Mezi hosty byli mj. senátor okresu Děčín Linhart nebo děčínský městský architekt Beneš. Jak si představuje diskusi, předvedl jeden z hlavních propagátorl jezů Ing. Astr, který odešel krátce po té, co organizátor oznámil, že nebude trpěno skákání do řeči, vykřikování anebo přerušování přednášky.Přátelé přírody představili v Děčíně své stanovisko k plánu výstavby jezů na Labi (7)
Okolo 150 občanů zavítalo na přednášku ředitele společnosti Přátelé přírody, o.p.s. Mariana Páleníka Jezy na Labi?, která se uskutečnila 5. února 2019 v Děčíně na pobočce ČVUT. Mezi hosty byli mj. senátor okresu Děčín Linhart nebo děčínský městský architekt Beneš. Jak si představuje diskusi, předvedl jeden z hlavních propagátorl jezů Ing. Astr, který odešel krátce po té, co organizátor oznámil, že nebude trpěno skákání do řeči, vykřikování anebo přerušování přednášky.Přátelé přírody představili v Děčíně své stanovisko k plánu výstavby jezů na Labi (8)