Přejít na galerii:
Galerie: Bobr evropský v sídle Přátel přírody
Tento jedinec byl nalezen nedaleko Labe nad Děčínem - nejspíš sražený automobilem. Po pitvě byl preparován a zapůjčen k výstavním a výchovným účelům do Galerie Přátel přírody U bobra.
Předchozí snímek Tento jedinec byl nalezen nedaleko Labe nad Děčínem - nejspíš sražený automobilem. Po pitvě byl preparován a zapůjčen k výstavním a výchovným účelům do Galerie Přátel přírody U bobra. Následující snímek

Název obrázku: Preparát bobra evropského labského (3)
Popis: Tento jedinec byl nalezen nedaleko Labe nad Děčínem - nejspíš sražený automobilem. Po pitvě byl preparován a zapůjčen k výstavním a výchovným účelům do Galerie Přátel přírody U bobra.
Autor: Marian Páleník
Další obrázky v galerii:
Tento jedinec byl nalezen nedaleko Labe nad Děčínem - nejspíš sražený automobilem. Po pitvě byl preparován a zapůjčen k výstavním a výchovným účelům do Galerie Přátel přírody U bobra. Preparát bobra evropského labského (1)
Tento jedinec byl nalezen nedaleko Labe nad Děčínem - nejspíš sražený automobilem. Po pitvě byl preparován a zapůjčen k výstavním a výchovným účelům do Galerie Přátel přírody U bobra. Preparát bobra evropského labského (2)